Få 1500kr per refererad kund
Vem som helst kan gå med, från företag till bloggare. Allt du behöver göra är att be kunden använda din länk vid beställning och du får 1500kr.
  •  Lättsålda filmer (fr. 6997kr); 100+ producerade filmer
  •  Hög kommission; 1500kr per refererad kund
  •  Vi sköter hela processen (från idé till färdig film); Du behöver bara be folk att köpa via din länk som du får vid ansökan
Titta för att se ett exempel på hur en film kan se ut.
Vi har skapat över 150 filmer sedan starten, och animerade filmer blir populärare för varje år... 
Vill inte du vara en del av det?
Lättsålda filmer.
Våra filmer är extremt populära. Och många kunder kommer tillbaka och beställer fler filmer.

Vårt nya partnerprogram ger dig höga kommissioner. En perfekt möjlighet för dig att börja tjäna ordentligt med pengar på ett enkelt sätt.
Hög kommission.
Du får hög kommission per refererad kund. Anledningen är att vi erbjuder fler tjänster än video till våra kunder. Du får 1500kr eftersom vi (i längden) vinner på att få in en ny kund.

När du får din personliga länk till säljsidan är det bara att marknadsföra filmerna hur du vill.
Vi sköter hela processen.
Det bästa med detta partnerprogram är att vi hanterar allt (produktionsprocess, personlig service, leverans, betalning och kundtjänst). Du kan fokusera 100% på att marknadsföra filmerna via din länk.

Dessutom, vår "Helt Nöjd Eller Pengarna Tillbaka Garanti" garanterar att alla som du refererar blir 100% nöjda med filmen.
Så här enkelt får du 1500kr per refererad kund:
Steg #1: Gå med i vårt partnerprogram - Fyll i formuläret längst ner på denna sida. Berätta lite om dig själv och hur du ska marknadsföra våra filmer.
Steg #2: Referera kunder via din personliga länk - Vi återkommer till dig med en personlig länk till vår säljsida. Marknadsför din länk hur du vill (t.ex. din hemsida, blogg, maillista eller sociala medier).
Steg #3: Få 1500kr per refererad kund - Du får 1500kr för varje kund som lägger en beställning via din personliga länk. Vi sätter in pengarna på ditt konto efter 30 dagar.
Så här kan våra filmer se ut

"Tack för ett kanonjobb, ni har vart suverän hela vägen från start till mål! Vi är MYCKET nöjda med det ni tagit fram! Nu gäller det bara få in den på siten i vår nyplanerade design."

Johannes Rubensson
www.staylive.se

"Det är verkligen roligt och lärorikt att arbeta med er på Animerad Reklamfilm. Vi är glada av att ha valt er som leverantörer till vår första film och vi kommer att fortsätta arbeta med er för våra kommande presentationsfilmer.

Tack för den här gången Robert, Maria och resten av gänget på Animerad Reklamfilm."

Mansur Köyluoglu
www.effektivnu.se
 Gå med i vårt partnerprogram genom att fylla i formuläret nedan
Fyll i fälten nedan korrekt för att vi behöver dessa uppgifter när vi utbetalar dina pengar. Vi återkommer till dig inom 24 timmar med din personliga länk samt för att ge dig en chans att ställa frågor.
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Tack för att du går med i vårt partnerprogram. 
Vi ser framemot att leverera fantastiska filmer till alla som du refererar!
Robin Waller, Maria Axelsson, Robert Neckelius
ANIMERAD REKLAMFILM
© 2012-2017, ANIMERAD REKLAMFILM